ÜMMET VAKFI 2019 PROJE İNFOGRAFİKLERİ

Kudüs Halkının Uluslararası Desteklere İhtiyacı Vardır

2019 raporlarında da görüldüğü üzere işgalci İsrail her alanda zulmünü ve tahribatını katbekat arttırarak devam etmektedir.

Bu bağlamda işgal altında yaşayan, Yahudileştirme ve soykırım politikalarına direnen, insani ve siyasi haklarını geri almak için mücadele eden Kudüs halkının uluslararası desteklere ihtiyacı vardır.  Tüm İslam ülkelerindeki vakıf ve dernekler aynı zamanda barışı seven tüm dünya ülkelerinden, uluslararası kuruluşlar Kudüs’teki işgalin sona ermesi için gayretlerini yoğunlaştırmalıdır.

Kudüs bir barış şehri, medeniyetlerin buluşma yeri, güvende olmasıyla insanlığın huzur bulacağı kutsal bir mekândır. Medeniyetin devamı için bu şehrin iyimserlik, adalet ve insani yaşayışın bir örneği olarak kalması gerekir. Bu sebeple işgale, zulme ve sömürgeciliğe karşı olanların Filistin halkının vatanının özgürleştirilmesi için verdiği mücadeleyi desteklemesi gerekir.

Ümmet Vakfı Kudüslülerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Ümmet Vakfı, 2019’da da Kudüslü Müslümanların ve mazlum Mescid-i Aksa’nın yanında olmaya devam etti ve Kudüs halkının desteklenmesi için her alanda projelerine devam edecektir.

2019 yılı içerisinde 114 Proje ile 462.666 kişiye ulaşılmıştır.

Tüm bu yaşananlar karşısında Ümmet Vakfı 2019 yılı içerisinde Kudüslü kardeşlerimizin, hayat mücadelesinde ve ribat vazifelerinde, onlara maddi ve manevi anlamda destek olmak adına şu çalışmaları yapmıştır;

Eğitim Alanında 71 Proje ile 96.656 kişiye ulaşılmıştır.

Ekonomik Alanda 8 Proje ile 2.597 kişiye ulaşılmıştır.

Sosyal Alanında 19 Proje ile 37.124 kişiye ulaşılmıştır.

Sağlık Alanında 3 Proje ile 3.922 kişiye ulaşılmıştır.

Mukaddes Alanlarda 43 proje ile 322.367 kişiye ulaşılmıştır.

Toplamda 114 Proje ile 462.666 kişiye ulaşılmıştır.

Ümmet Vakfı imani bir mesele olarak gördüğü Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü yolunda projeler gerçekleştirmektedir. Vakfın bu çalışmalarına ve projelerine maddi ve manevi anlamda destek veren halkımıza teşekkür ederiz.

Tamam Kapat